Corrien coacht en Schrijft

Zo lang je strijdt, leer je niet

Wat zeggen anderen over mij?

"Ik ben veel beter in balans. Natuurlijk met vallen en opstaan. Het is vooral dat ik geleerd heb te luisteren naar mijn gevoel. Mijn sleutel zit in meer ontspannen, ontladen en opladen, en schrijven schrijven schrijven. Corrien heeft mij een liefdevolle spiegel voorgehouden waarin ik geconfronteerd werd met mijn extremen, zwart wit. Alles of niets, het moet goed. Mega inzicht! Daar ben ik haar erg dankbaar voor."

"Ik herken mijn saboteurs: wat zegt de saboteur en wat zeg ik met regie. Heerlijk om de macht weer in eigen handen te kunnen nemen.

Het behoeftenspel heeft veel duidelijkheid gegeven in wat ik nu doe en wat ik eigenlijk wil.

Het belang en uitoefenen van Mindfulness is voor mij een cruciaal leerpunt geweest in dit traject. De rust in mijn hoofd om even nergens aan te moeten denken maar ook bij het accepteren van gevoelens."

"Corrien kan goed patronen duiden en helpt je helder te maken wat je liever zou willen – en hoe je daar kunt komen. Ze is heel realistisch in hoeveel tijd en moeite iets kost. Je voelt je heel normaal en een mens bij Corrien, omdat zij het gevoel geeft dat iedereen met dit soort zaken te maken heeft. 

Het voelt als een warm welkom bij Corrien, dat is een prettige setting voor een coachgesprek waarin je al je zielenroerselen deelt. Ook het feit dat je zelf ook ervaren hebt hoe je eetpatronen gevormd zijn en hoe je deze kunt veranderen, is prettig. Ik had echt het gevoel dat ik niet de enige ben."

 "Corrien coacht heel praktijkgericht. Door de juiste vragen te stellen en mij in contact te brengen met mijn gevoel, heeft ze mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn handelen en het effect daarvan op mezelf en anderen. Doordat ze steeds uitging van de praktijk, kon ik het geleerde direct toepassen. Ik merkte snel verbetering en vond haar analytische blik heel prettig! Voor mij was het ook een voordeel dat ze de journalistieke praktijk kent en dus goed begreep waar ik tegenaan liep in mijn dagelijkse werkzaamheden.

 "Wat heeft het traject 'Uit de ban van emotie-eten' mij opgeleverd? Mijn inzicht is dat ik er mag zijn! Ik ben zachter geworden. Ik weet dat niet alles wat ik denk de waarheid is. Wat betreft eten: het analyseren welke behoefte er achter de drang is en bij een terugval weten: morgen is er weer een nieuwe kans. Dan pak ik de draad weer op. Voorheen dacht ik: alles is verloren, het maakt toch niets uit."

 "Corrien is energiek, doortastend en scherp. Ze staat stevig in haar schoenen. Met haar uitgebreide assortiment aan tools laat ze jou zelf uitvinden waar het nu echt over gaat. Dan heeft ze nuttige en bruikbare adviezen voor je.

"Corrien heeft mij gecoacht tijdens mijn opdracht om een nieuw digitaal relatiemagazine voor Kwintes te ontwikkelen. Sympathiek en deskundig als ze is, zorgt ze voor een veilige leeromgeving. Feilloos legt ze de vinger op de zere plek. Ze is gedreven om het beste in haar coachee naar boven te halen. Naast haar sterke coachingskills heeft Corrien ook een dijk aan ervaring als eindredacteur én kent de geestelijke gezondheidszorg, waardoor ik haar ondersteuning keer op keer heb ervaren als een groots geschenk. Ik heb nog dagelijks profijt van haar coaching en adviezen."on