Corrien coacht & SchrijfT

Zo lang je strijdt, leer je niet

Teksten & Schrijfcoaching

Door mijn jarenlange ervaring als (eind)redacteur van Psy, een tijdschrift over psychiatrie en verslaving, begeleid ik tekstschrijvers en auteurs met stress en schrijfblokkades

Interesse? Ga naar: Contact


Wat zeggen anderen over mij?

"Corrien kan goed patronen duiden en helpt je helder te maken wat je liever zou willen – en hoe je daar kunt komen. Ze is heel realistisch in hoeveel tijd en moeite iets kost. Je voelt je heel normaal en een mens bij Corrien, omdat zij het gevoel geeft dat iedereen met dit soort zaken te maken heeft. 

Het voelt als een warm welkom bij Corrien, dat is een prettige setting voor een coachgesprek waarin je al je zielenroerselen deelt. Ook het feit dat je zelf ook ervaren hebt hoe je eetpatronen gevormd zijn en hoe je deze kunt veranderen, is prettig. Ik had echt het gevoel dat ik niet de enige ben."

 "Corrien coacht heel praktijkgericht. Door de juiste vragen te stellen en mij in contact te brengen met mijn gevoel, heeft ze mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn handelen en het effect daarvan op mezelf en anderen. Doordat ze steeds uitging van de praktijk, kon ik het geleerde direct toepassen. Ik merkte snel verbetering en vond haar analytische blik heel prettig! Voor mij was het ook een voordeel dat ze de journalistieke praktijk kent en dus goed begreep waar ik tegenaan liep in mijn dagelijkse werkzaamheden.

 "Wat heeft het traject 'Uit de ban van emotie-eten' mij opgeleverd? Mijn inzicht is dat ik er mag zijn! Ik ben zachter geworden. Ik weet dat niet alles wat ik denk de waarheid is. Wat betreft eten: het analyseren welke behoefte er achter de drang is en bij een terugval weten: morgen is er weer een nieuwe kans. Dan pak ik de draad weer op. Voorheen dacht ik: alles is verloren, het maakt toch niets uit."

 dj Alceu:

"Corrien is energiek, doortastend en scherp. Ze staat stevig in haar schoenen. Met haar uitgebreide assortiment aan tools laat ze jou zelf uitvinden waar het nu echt over gaat. Dan heeft ze nuttige en bruikbare adviezen voor je."

Desiree Prudencia:

"Corrien heeft mij gecoacht tijdens mijn opdracht om een nieuw digitaal relatiemagazine voor Kwintes te ontwikkelen. Sympathiek en deskundig als ze is, zorgt ze voor een veilige leeromgeving. Feilloos legt ze de vinger op de zere plek. Ze is gedreven om het beste in haar coachee naar boven te halen. Naast haar sterke coachingskills heeft Corrien ook een dijk aan ervaring als eindredacteur én kent de geestelijke gezondheidszorg, waardoor ik haar ondersteuning keer op keer heb ervaren als een groots geschenk. Ik heb nog dagelijks profijt van haar coaching en adviezen."on