Corrien coacht & SchrijfT

Zo lang je strijdt, leer je niet

Teksten & Schrijfcoaching

Door mijn jarenlange ervaring als (eind)redacteur van Psy, een tijdschrift over psychiatrie en verslaving, ben ik specialist in het begeleiden van tekstschrijvers. 

De laatste jaren leg ik mij toe op:

  • ghostwriting
  • (eind)redactie van (website)teksten
  • vereenvoudigen van ingewikkelde teksten
  • begeleiden van auteurs met schrijfblokkades

Interesse? Ga naar: Contact


Wat zeggen anderen over mij?

dj Alceu:

"Corrien is energiek, doortastend en scherp. Ze staat stevig in haar schoenen. Met haar uitgebreide assortiment aan tools laat ze jou zelf uitvinden waar het nu echt over gaat. Dan heeft ze nuttige en bruikbare adviezen voor je." 

Desiree Prudencia:

"Corrien heeft mij gecoacht tijdens mijn opdracht om een nieuw digitaal relatiemagazine voor Kwintes te ontwikkelen. Sympathiek en deskundig als ze is, zorgt ze voor een veilige leeromgeving. Feilloos legt ze de vinger op de zere plek. Ze is gedreven om het beste in haar coachee naar boven te halen. Naast haar sterke coachingskills heeft Corrien ook een dijk aan ervaring als eindredacteur én kent de geestelijke gezondheidszorg, waardoor ik haar ondersteuning keer op keer heb ervaren als een groots geschenk. Ik heb nog dagelijks profijt van haar coaching en adviezen."on 

Catrien Spijkerman:

"Het is een feest met Corrien samen te werken. Ze stuurt je niet met een vage opdracht het bos in, maar legt duidelijk uit wat er van je verwacht wordt. Tegelijkertijd laat ze je vrij het artikel op je eigen manier aan te pakken en geeft ze je vertrouwen. Ze is erg betrokken. Mocht je onverhoopt verstrikt raken in het verhaal, dan is Corrien altijd bereid mee te denken, en zet ze door enkele scherpe vragen alles weer op een rijtje."

Ditty Eimers:

"Sommige eindredacteuren zijn eerder een last dan een lust, maar wie Corrien Dam treft is een gezegend mens. Als ze je tekst onder handen neemt, weet je zeker dat ie er beter van wordt. Ze geeft heldere briefings, is sterk in vorm én inhoud en is nooit te beroerd om mee te denken als je vast loopt bij het schrijven. Corrien zeurt niet over komma’s en punten, maar legt feilloos de vinger op de zwakke plekken in je verhaal. En niet onbelangrijk: haar suggesties ter verbetering weet ze zo prettig te brengen, dat de tere schrijversziel nooit wordt gekrenkt."

 
UA-110465751-1