Corrien coacht & SchrijfT

Zo lang je strijdt, leer je niet

UIT DE BAN VAN EMOTIE-ETEN

Herken je je hierin? 

Je beloont jezelf met voedsel. Je hebt last van eetbuien en je eet je frustraties weg. Je hebt veel diëten gevolgd, maar uiteindelijk ben je alleen maar dikker geworden.

Het is niet zo vreemd dat je gevangen zit in de vicieuze cirkel van afvallen en weer aankomen. De meeste diëten besteden immers geen aandacht aan de belangrijke vraag: waarom ben je zwaarder geworden? Ze besteden ook geen aandacht hoe je je voelt en hoe je emoties je gedrag beïnvloeden.

Maar als je weet waarom je een niet te stuiten drang hebt naar eten, je lichaam leert kennen en je negatieve gedachten durft toe te laten, kun je de strijd in je hoofd loslaten.

Ik maak gebruik van het zelfhulpboek Uit de ban van emotie-eten van Joanna Kortink en Greta Noordenbos. Ik ben aangesloten bij Artiva food & vitality professionals (https://https://emotie-eten.nl/client/) en NOBCO, de beroepsorganisatie van coaches.

Door lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties en schrijfoefeningen leer je: 

  • Je lichaam beter kennen
  • kritisch naar je eetpatronen te kijken en die te doorbreken
  • met aandacht eten
  • zelfondermijnende gedachten te herkennen en los te laten.
  • ongemak te accepteren

Je krijgt meer zelfcompassie en meer inzicht in jezelf.

'Uit de ban van emotie-eten' vergt inzet en moed om naar jezelf te kijken. Dat hoef je niet alleen te doen, ik help je daar graag bij.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Daarna betaal je voor de introductie (drie bijeenkomsten)  235,95 euro (inclusief BTW) en voor de verdieping (zes bijeenkomsten) 471,90 euro, (inclusief) BTW. 

De bijeenkomsten worden in Utrecht gehouden en duren maximaal 1,5 uur.  

Meer informatie? Stuur een een e-mail: info@corrien-coacht-schrijft.nl

Of ga naar Contact


 
UA-110465751-1